torstaina, heinäkuuta 24, 2003

Tarpeeton iltapäivä?


Tämä on taas näitä päiviä, kun mitään merkityksellistä ei saa aikaiseksi. Ei niin, ettei tarjolla olisi järkevää toimintaa. Voisin kirjoittaa hyvinkin johonkin muuhun tiedostoon kuin verkkopäiväkirjaan. Voisin poiketa kirjastossa ja ryhtyä lukemaan vaikkapa julkisen sektorin henkilöstöhallintoa koskevia säädöksiä. Tuulen muodossa luonto estää puuttumiseni sen tasapainoon kemiallis-biologisella hyökkäyksellä. Syy olla tekemättä mitään järkevää?

Valkeakoskella alkaa tänään Työväen musiikkitapahtuma, paikkakunnan vuotuinen kulttuurillinen kohokohta, josta Tamperekin näyttää haluavan osansa. Agit Prop ja Pelle Miljoona taitavat tänä vuonna olla ainoat esiintyjät, joiden nimi kiinnitti allekirjoittaneen huomiota. Molemmat ovat elävää 1970-luvun historiaa vuosikymmenen molemmista päistä ja vielä nimensä puolesta sopivassa tapahtumassa. Kuulaista työväenlauluista tai Suomi-punkin alkuhämäristä huolimatta jää tapahtuma käymättä tänäkin vuonna. Jukka Karjalainen sähkösaunoineen sai meikäläisenkin paikalle neljä vuotta sitten, mutta eivät silloin soittaneet Väinöä ;-(

Täällä näkee vain harvoin lastenvaunuja. Ja kun kerrankin näkee, miksi niitä pitää työntää ajoradalla, vaikka kevyen liikenteen väyläkin on olemassa?

Ei kommentteja: