torstaina, heinäkuuta 17, 2003

Pitäisi kai lähteä jo kotiinPäivän opetustunnit takana. Muuta työtä ei taida tälle päivälle ollakaan. Yhden saneeraushankkeisiin liittyvän isomman tarjouskilpailun päättymispäivä oli tänään, ja firmat ovat aktiivisesti soitelleet ja varmistelleet tarjoustensa perille tulon. Yksi toi kuoren oikein käteen paikan päälle. Hankintapäätöksiä aletaan rustaamaan ensi viikolla.

Huominen on viimeinen opetuspäivä tämän ryhmän kanssa. Käytetään se WLAN-demoihin.

Tämän blogin nimi vaivaa minua edelleen. Mitenhän olisi esimerkiksi "Karvanoppa", "Amisviikset" tai "Pussikalja"? En ole kylläkään nimeä vaihtamassa.

Amisviikset olisi ihan kiva kasvattaa. Tosin hallitus ei kai kovinkaan ponnekkaasti tukisi moista viljelytoimintaa. Mistähän moinen nimi, muuten? Ainakin 1980-luvulla näitä tyylikkäitä huulihaituvia oli paljon lukiolaispojillakin.

Pitäisi kerätä motivaatiota hypätä pyörän selkään ja polkea kotia kohti. Lämpömittari lupailee hikistä iltapäivää. Pitikin aamun viileydessä sortua fillarin houkutuksiin. Sääksmäen kautta kai reitti vie tälläkin kertaa, kun bussilla ei kotiin sitä tietä pääse. Vähän vaihtelua työmatkan maisemiin.

Ei kommentteja: