tiistaina, joulukuuta 28, 2004

Sisällötön merkintä


Tämä vuosi ei taida päättyä blogini kannalta hyvin. Listasijoitus on syöksykierteessä (mikä on tilastollisesti ymmärrettävää lukuisten uusien tekijöiden ilmaannuttua listoille), eikä edes päivityksiä noteerata. Tämäkin turha merkintä tuli kirjoitettua vain testausmielessä.

3 kommenttia:

T.K. Makinen kirjoitti...

Sulta kato puuttuu tältä sivulta sellainen 'ota-minut-koska-olen-ihana'-nappi sinne Pinserin pamaukseen. Palveluyhteiskunnassa on totuttu vaatimaan palvelua, ja me tykätään kyllä, mutta monet ei viitsi itse vaivautua, kun siitä helposti selausrytmi häiriintyy.

Sedis kirjoitti...

Niin, me kaikki tarvitsemme koodin, jonka voisi pujottaa pinseriin, ilman että täytyisi "muokata" tai "aloittaa alusta" ja sitten vielä "tallentaa", jos nyt sitten on onnistunut sen oikean sieltä löytämään.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Noniin, nyt siellä arkistojen alla on pamausnappi, joka välkkyy ja värisee aitoon yhdeksänkymmenlukulaiseen gifanimator-retrohenkeen sen verran, että pitäisi näkyä kuin tasoristeys pikkutiellä. Ja lukijamääräkin on heti noususuunnassa. Nyt ei SB muuta kuin web-konsultaatiofirma pystyyn.