lauantaina, joulukuuta 11, 2004

Ilta BlogiWikiä selaillessa


Viime yönä tässä torpassa nukuttiin varttia vaille kellon ympäri. Se teki hyvää.

Aamupäivällä käytiin ostamassa iso pressu. Oman kylän joululehtikin tarttui mukaan sisällään partiotoimintaa, tapetinpainantaa ja kuorma-autoilua muiden muassa. Linnuille saatiin vihdoinkin 25 kilon säkki auringonkukansiemeniä.

Iltapäivä kului pipareita leipoessa. Onnistuin rikkomaan yhden muotin. Ikävä kyllä se oli toisen leipurin suosikkimuotti, ja sanomista tuli. Syystäkin.

Katselin Pinserin BlogiWikiä pitkästä aikaa ja listasin itseni BlogiÄijiin. Muut ryhmät eivät oikein tuntuneet sopivan, eikä tuokaan kaikilta määritteiltään. Mutta olenhan vankkumaton äijäkulttuurin kannattaja. PäiväkirjanPitäjät voisi olla toinen viiteryhmä, jos omaa tuotosta on lokeroitava.

Lisäsin uuden ryhmän AmisBlogit meille, jotka emme halua ottaa kaikkea hirvittävän totisesti. Kyse on elämänasenteesta eikä toisarvoisista seikoista, kuten koulunpenkillä vietettyjen vuosien määrästä. Tervetuloa mukaan!

Tiedän, nimen pitäisi olla AmmisBlogit. Ammis kun on alkuperäinen kutsumanimi ammattikoululle. Etymologian tuntijalta pitäisi kysyä missä vaiheessa ja miksi se on muuntunut amis-muotoon, jonka yleensä vie varsinkin varttuneemman polven ajatukset pohjoisamerikkalaiseen uskonlahkoon.

Amisviikset on muuten klassikkotermi, joka tilastointipalvelun mukaan on johdattanut tähän blogiin useammankin tiedonhakijan. Siihen ei ole nyt tarjota uudelleenohjauslinkkiä, mutta tässä on amisparta menneeltä syksyltä, olkaa hyvä.

Ei kommentteja: