maanantaina, marraskuuta 24, 2003

Tyylin vaihdos


Aamupäivällä aloitettiin Windows 2000 -palvelinkäyttöjärjestelmään tutustuminen käyttöjärjestelmän ja Active Directory -palvelun asennuksen merkeissä.

Pääsin iltapäivällä tutustumaan omakohtaisesti parturimestarin erikoisammattitutkinnon näyttöön asiakkaan roolissa. Näytön suorittajat olivat kokeneita ammattilaisia, ja työ oli jotakin koko lailla muuta kuin sellainen parturointi, jota normaalisti alan liikkeissä tehdään. Minut parturoi opettajakollegani, kampaajamestari, joka oli lähtenyt hakemaan lisäpätevyyksiä myös miesten parturoinnin puolelle. Mistä lienee mallitoimistoista muut näytön suorittajat olleet omat asiakkaansa hakeneet; trenditietoiset ihmiset varmasti muodostavatkin huomattavan osan hienojen parturisalonkien asiakaskunnasta. Hyvä silti, että edes minä edustin mallina peruspartureille tyypillistä persjalkaista perusjunttia.

Olimme sopineet, että Kirsillä oli vapaat kädet minua käsitellessään, ja täytyy myöntää että ulkoinen olemukseni koki taiteilijan käsissä melko huomattavan muutoksen. Nyt taitaisin käydä vähän aikaa melkein fantasia-scifi-tekno-gootti-tiesmistä friikistä. Ja minä kun muutenkin olen sellaisten alakulttuurien mitä suurin ystävä ;-) Ulkoisesti tämä olisi kuulemma juuri omaa tyyliäni. Huhhuh. Ehkä jatkossa kuitenkin riittävät edelleen kokonaisvaltaisesti käyteltävä millin terä hiuksiin ja partahöylä naamaan. Mutta kiitoksia taitavasta työstä ja mielenkiintoisesta kokemuksesta! :-)

Villeistä kampauksista pitäville voi lämpimästi suositella ilmaisia taidonnäytteitä ammattikouluissa järjestettävien hiusalan tutkintojen näyttöasiakkaina. Kannattaa kysyä kuitenkin mahdolliselta hallitukselta ensin kanta asiaan kotona :-)

Ilta kului tietokoneyliannostusta hankkiessa kotikoneella Javan opiskelun parissa. Silmät alkavat painua väkisin kiinni.

Ei kommentteja: