sunnuntaina, elokuuta 24, 2003

Kolmen ja puolen tuuman protokolla


Paikallislehdessä kerrottiin, että seutukunnalla pitäisi sataa syksyn aikana vielä 400 mm, jotta talvella vältyttäisiin kaivojen kuivumiselta. Normaalien sääolosuhteiden kannalta tavoite tuntuu hyvin vaikealta. Porakaivontekijöillä riittänee työtä, vaikka taivaskin näyttää osallistuvan talkoisiin.

Pitäisi kirjoittaa talousarvion perusteluosaa kuntayhtymää varten. Olen ihmisiän mittakaavassa melko pitkän ajan luottanut asiallisesti käsiteltävän 3½ tuuman levykkeeseen tietokoneiden välisenä tiedonsiirtokäytäntönä. Nyt se on pettänyt. Levyke nimittäin on hävinnyt johonkin :-( Edes eilispäiväisten työhaalareiden taskusta sitä ei löydy.

Nimimerkki "Kysyn vaan", jolla on mielestäni erittäin tyylikäs 1930-50-lukulaisen puhdaslinjainen kirjoitusasu verkkopäiväkirjansa nimessä (vrt. Riihimäki-teksti ko. asemalaiturilla), pohtii sitä, miksi Helsingin sähkökatkos ei pimentänyt senaatintorilla pidettyä konserttia. Ehkä sähkönsyöttö on hieman normaalia varmennetumpi tasavallan ytimessä, oli käyttötarkoitus mikä tahansa.

Ei kommentteja: