perjantaina, syyskuuta 17, 2004

Asiakirjan julkistaminen


Illalla Esko ja Ilkka käväisivät. Istuttiin keittiön pöydän ääreen juttelemaan kaikenlaista kiskoilta ja niiden vierestä, kaukaakin. Tutkailtiin myös Haapamäellä sijaitsevien vanhojen veturien romutuslistaa (PDF-tiedosto 54,3 kB; lista romutettavasta kalustosta sivulla 3), josta on noussut kohtuullinen kalabaliikki, kuten ennalta oli arvattavissa.

Kuten moni kirjoittaja on todennut, on uusia verkkopäiväkirjoja ja niiden omaisia tuotoksia listalla sangen paljon. Kuntavaaleilla näyttäisi olevan jokin osuus asiaan. Samoin näyttäisi siltä, että yleensäkin moni bloginsa välityksellä vaalikamppailua käyvä on Vihreän Liiton listoilla. Yleisessä mielipiteessä tietoverkkoilu yleensä ja verkkopäiväkirjailu erityisesti taitaakin assisioitua nimenomaan vihreyteen.

2 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Kiitos kannustuksestasi ja tarkoista huomioistasi tämän politiikan teon suhteen! Mielenkiintoinen oli ajatuksesi Blogistanin ja vihreyden liitosta. Minun täytyisi varmaan alkaa lueskella etenkin uusia blogeja.

Sen verran "horjutan" uskomustasi Pinserilän puoluevihreydestä, että ainakin minun kohdallani se on aika kaukaa haettu. Myöntää täytyy että olen paljon, paljon vihreämpi kuin mitä puoluetoverini ylipäänsä koko valtakunnassa ovat. Taidan siis olla väärässä paikassa, mutta takinkääntäjäksi ei tällä tunnettavuudella uskalla ruveta - ainakaan vielä ;-)

Kiitos muutenkin mukavista ajatuksistasi!

Hyvärinen J. kirjoitti...

Oikein hienoa, että yhteiskunnallisesti aktiivisessa kirjoittajajoukossa on eri ryhmien kannattajia. Ei vihreä liikekään ymmärtääkseni mikään yhden totuuden liike ole, mutta mitä laajempi näkemysten kirjo blogeissa tulee esiin, sitä mielenkiintoisempaa niitä on seurata ja sitä paremmin vältytään verkkokirjoittamisen yhdistymisestä yleisessä mielipiteessä johonkin tiettyyn suuntaan. Ei tietenkään niin, että vihreydessä olisi mitään vikaa sen enempää kuin muissakaan nykypuoluekentän väreissä.

Menestystä vaalitaistoon, kävit sitä sitten ruusuin, ruiskukin tai miten vain :-)