tiistaina, kesäkuuta 01, 2004

Halvat humalat


Työpäivän jälkeen poikkesimme hakemassa istutettavaa läheiseltä puutarhalta. Kesäkukkia ikkunalaatikoihin ja timjami yrttimaahan. Pari humalaköynnöksen alkua seinäkoristeeksi.

Matka ei ole pitkä, joten käsirattaat saivat palvella kuljetusta. Puolisoni toimi istutusmestarina ja minä leikkasin ruohon. Ehdin avustamaan humalien kanssa. En tiedä, olimmeko hieman uhkarohkeita kesäkukkien kanssa. Toivottavasti yölämpötila kohtelee hellävaraisesti pelakuita ja kumppaneita.

Muumi... rakenna! ja muuta blogistiikkaa tiistailta


Blogien lukureissulla irtosi melkoinen saalis asiaa. En malta olla kommentoimatta muutamaa.

Minna Hapulilla oli asiallista asiaa ruumiinkulttuurista. Olkoon mitä hyvänsä dualismin kieltämistä tai ruumismia, ihmisen on vaikea elää ilman fyysistä olomuotoaan ja siitä aiheutuvia riippuvuuksia.

Tulkitsenko oikein arvellessani, että itse Panu Höglund on liittynyt meihin blogiviuhahtajiin aka. naamataulukauppiaisiin ja oikein karavatit kaulassa? Aplodien paikka :-)

Herra Khiloulle puolestaan aplodit loistavasta elokuvaideasta ja erityisen sopivista näyttelijävalinnoista, myös sivuosien osalta ;-) Selvää komentaja-ainesta. Ainakin kaksi uskollista totteli muuminrakennuskäskyä kirjaimellisesti :-)

Ei kommentteja: