torstaina, joulukuuta 08, 2005


Minä se vasta kehtaan


Me blogistanilaiset olemme tunnetusti nörttineutreja ja joudumme tekemään sukupuolitestin verkossa oppiaksemme tuntemaan itsemme ;-)

Minulle sanottiin näin:

Olet mies. Sinussa on paljon mieheyttä, miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan naisellisia persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Miehekkyys on sinulle tärkeää ja osaat nauttia mieheydestäsi.

Haluat liittyä miesten ryhmään sekä erottautua selkeästi naisten ryhmästä. Olet valinnut maskuliinisen ja hyvin epäfeminiinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan maskuliinisuus hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla feminiinisyyteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää feminiinisiä puoliasi.

Naisellisuuspisteesi: -30
Miehekkyyspisteesi: 14


Nyt lähden äijäilemään ampumaradalle.

2 kommenttia:

Tino Rossi kirjoitti...

Voi helvetti, tein testin ja munattomaksi meni, muutamalla pisteellä mies...

Mene sinä köriläs ampumaan, minä menen kotiin (haen matkalla kaupasta piparitaikinaa kun vaimo käski)

Hyvärinen J. kirjoitti...

Ei se ampuminen kyllä kovin miehekkäästi sujunut. Rekkamies ja laulava poliisi houkuttelivat osallistumaan johonkin cupiin, ja ammuin kisan toistaiseksi huonoimman tuloksen. Piparkakkujen leipominen on enemmän minunkin puuhaani.