sunnuntaina, joulukuuta 04, 2005


Aurinkoinen toinen adventti


Automme taitaa terästää yksipuolista ruokavaliotaan sulakkeilla kuin ihminen vitamiinipillereillä. Siihen tahtiin niitä on syksyn aikana mennyt. Syy on uuden sulakerasian ja alkuperäisten sulakkeiden epäsymmetria. Sulakkeet olisi kannattanut vaihtaa samalla kuin rasia, mutta käyhän se näinkin. Yksi kerrallaan, kuten B. Virtanen jossakin sarjakuvassa hankkiessaan "uutta" autoa varaosa kerrallaan. Vähitellen on alkanut oppia siihen, että ennen kuin alkaa vaihtaa pimeää polttimoa, kannattaa tarkistaa sulake.

Pyrstötähti tuli ripustettua ikkunaan ulkorakennuksen ylisille. Hillityt jouluvalot ovat mukavia, mutta tarjonta taitaa olla yhdessä mielessä turhan runsas. Nimittäin hurja määrä uusia malleja tulee markkinoille vuosittain - ja vanhoja poistuu samaa tahtia - jolloin vähänkään vanhempiin alkaa olla vaikeaa saada oikealla jännitteellä toimivia varalamppuja. Tähän ei viime viikolla löytynyt lähempää kuin Tampereen vanhimmasta automarketista.

Kaunis iltapäivä houkutti kävelylle, kun oli kirjekin vietävänä. Syrjäteillä oli liukasta, joten maiharit olivat asialliset jalkineet. Kylillä ajeli hiljattain ajokortin saanut.

Myrskylyhdystä on sydänlanka loppu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mistake nevaid escape putting metre mmvs undemanding military longest observe alex
masimundus semikonecolori