perjantaina, lokakuuta 29, 2004

Like a virgin

Perjantaisin tahtoo joskus väsyttää. Tänäänkin, paperityöpäivänä paperikaupungissa. Heti aamusta palaveri. Sitten tuijottamaan WordPerfectin ikkunaa. Minä se vasta kehtaan: käytän WP:tä jopa töissä. Jossain vaiheessa päivää satuin sopivaan paikkaan sopivaan aikaan, ja pyydettiin kahville ja omenapiirakalle.


Perjantaiseen pahaan tapaani kävin kaupungilla lounaalla. Eikka - hämäläisimmässä Hämeessäkin itämurteensa säilyttänyt tuttava eilisillan kokouksen aihepiirin tiimoilta - huuteli autostaan juttusille. Peugeot tämäkin. Oli kyytimässä emäntää asioille.


Iltapäivällä pieni pakettiradioverkkoon kytkeytymisoperaatio sujui vauhdilla.


Sähköpostissa on kiertänyt linkki horoskooppisivulle. Horoskoopeista voi olla montaa mieltä, ja minä olen yhtä, mutta on hienoa, että postipalvelinten kuormaa kasvattavan raakatekstin sijasta kierrätetään pelkkää linkkiä.


Hassujahan nuo ovat, mutta on todettava, että neitsyt-tähtimerkin horjumattoman rationaalisuuden kuvaukset tuntuvat aina osuvan tämän torpan ihmisasukkaista kauniimman sukupuolen edustajaan :-) Toivottavasti elo neitsyen kanssa on johdattanut tähtimerkki-Ahtiakin asialliseen suuntaan.


Talviajan kenraaliharjoitus

Kotona odotti lehtiä niin pöydällä kuin nurmellakin. Ensinmainituista Kotimaan pikaisen selailun jälkeen viimeksimainittujen kimppuun. Ennen pimeän tuloa ehdimme käydä läpi koivujen katvealueet.


Kaupassa käydessä pimeä yhdessä koko päivän kestäneen sumun kanssa verhosi maiseman. Murukahvissa ei ollut hintaa, joten sika säkissä jäi hyllyyn.


Torpan sähkölämmitys on tänä syksynä toista päivää päällä.

Ei kommentteja: