lauantaina, huhtikuuta 02, 2011


Verkkainen lauantaipäivä


Kissaveljet lähtivät aamuvuoroon jo neljältä. Sen jälkeen uni maittoi niin hyvin, että veljesten aamiaisaika tuli ja meni moneen kertaan. Jossakin vähän etäämmällä kissat taisivat käydä, kun palasivat kotiin vasta, kun ihmisasukkaat olivat oman aamiaisensa nauttineet.

Päivällä kauppareissulla tuli osallistuttua huomiota herättäneeseen käteisnostoautomaattien hyväntekeväisyyskampanjaan. Asialliseen tarkoitukseen se euro meni. Kotikylän osuuskaupan edustalla tuoksui paistettu kala, mutta ei siinä kalakojua tänään ollut. Sen sijaan oli korikauppias. Uusi puunkantokori takkapuille tarvittaisiin lähiaikoina, mutta jätettiin vielä hankkimatta.

Märkä sää ei enää houkuttanut kokeilemaan hiihtolatua. Kauniimpi asukas kävi vielä eilen tekemässä lenkin silkassa vesisateessa. Tänään lähdettiin pitkästä aikaa kuntosalille. Hiihtokauden jäljiltä innostuin rehkimään ehkä hiukan liikaa. Käsipainot jalkaprässin kaverina toimivat hyvin niin hauiskäännössä kuin pystypunnerruksessakin, mutta selkälaudalle niiden mukaan ottaminen oli jo liikaa. Kokonaisuutena kuitenkin ihan mukavaa. Viihdyimme puolisentoista tuntia, ja lämmin tuli.

Illalla sauna ja takkatuli.

Ei kommentteja: