sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2011


Kirkas palmusunnuntai


Eilinen oli renkaanvaihtopäivä. Aamupäivällä oli työn alla oma auto. Dunlopeilla on ajettu nyt neljä kesää, ja tällä kaudella saattaa tulla rengasliikkeeseen asiaa. Äidin syntymäpäivillä söin yliannoksen herkullisia lämpimiä voileipiä. Puolisoni jatkoi vielä toisille synttärikemuille Hyvinkäälle ja minä kävin anopin auton renkaanvaihdon kimppuun. Rengaspuuhat olivat suosittua lauantaipäivän vietettä päätellen siitä, että huoltoaseman paineilmaletkulle sai jonottaa.

Sunnuntaina nukutti hyvin. Säiden lämmettyä kissat tekevät pihalla jo kokonaisia yövuoroja eivätkä herättele aamuöisin.

Iltapäivällä ihmisasukkaat hölköttelivät urheilutalon kuntosalille. Lenkkeily aurinkoisessa säässä olisi muutoin voinut houkutella sisäliikuntaa enemmän, mutta tuuli nostatti ilmaan kiusallisessa määrin loppuviikolla harjattua hiekoituspölyä. Salilla oli pyhäiltapäivänä mukavan rauhallista. Yksi laite oli edelleen rikki

Yhteiskunnallista aktiivisuutta tuli harjoitettua sen verran, että käytiin keskuskoululla äänestämässä ja samalla jättämässä kaupungintalon postilokeroon muistutus omaa tonttia sivuavasta maantiesuunnitelman muutoksesta.

Uudet miespuoliset vaalitoimitsijat olivat pukeutuneet juhlavasti tummaan pukuun. Kun kaksien edellisten eduskuntavaalien aikaan olin mukana paikallisessa vaalilautakunnassa, pukeutumiskoodimme oli paljon vapaamuotoisempi.

Virpojia ei näille kulmille tänäkään palmusunnuntaina sattunut.

Ei kommentteja: