sunnuntaina, lokakuuta 15, 2006


Sää viilenee


Aamulla puolisoni lähdettyä leipää tienaamaan ja minun jäätyäni kotimieheksi - ammattiemme ominaispiirteistä johtuen yhteistä aikaa ei voi kehua olevan liikaa, mutta näinkin pärjätään - tiskasin manuaaliset pois ja lämmitin uunin. Montaa kertaa sitä ei ole tänä leutona syksynä vielä lämmitetty, vaikka sähkölämmitystäkään ei ole vielä kytketty kuin kylpyhuonetiloihin. Edellisviikonloppuisella reissulla alan ammattimies ylisti talonsa kokemusten perusteella ilmalämpöpumpun maasta taivaisiin. Olisikohan sellainen hyvä hankinta tännekin?

Loppuviikoksi lupaavat jo lunta, vaikka puut ovat luovuttaneet lehtiään sangen kitsaasti. Eilisen jäljiltä vaahterastakin vasta osa kompostiin.

Iltapäivällä käytiin kuntosalilla, ja illaksi ajeltiin kaupunkiin taiji-treeneihin. Nuo kaksi harrastetta näin päin tehtynä tuntuvat tukevan toisiaan hyvin. Kotikylän liikuntahallilla oli hiljaista. Lähdimme alta pois, kun Lions-ladyt alkoivat valmistautua omaan kuntopiiriinsä.

Taijin pariharjoituksessa olimme pariskuntana, tekniikka kun oli sen tyyppinen, että painoerostamme ei ollut haittaa. Minusta tuntui hyvin oudolta kohdata puoliso torina tai ukena - kyseiset termit ovat toki väärät laji huomioiden. Nämä kaksi elämänkenttää eivät ole koskaan ennen tällä tavoin leikanneet toisiaan. Kesäkurssillakin oltiin näissä kohden eripariset.

Illalla teki mieli lämmittää sauna ja syödä juustoleipiä, vaikka oli myöhä. Mieliteot toteutettiin.

Ei kommentteja: