lauantaina, lokakuuta 21, 2006


Juhlakalu esiin


Mikä on miehen pyöreitä täytellessä, kun menopeli on lähtövalmiina.Ei, emme ole hankkineet emmekä tällä tietämällä hanki turvallisuustodistusta, eli baanalle (sic) ei lähdetty, vaikka 230 voltin napanuora kuvausta varten hetken ajan olikin sarjan kuopuksessa kiinni.

Jarkolle kiitos alkaneen vuosituhannen tähän saakka parhaasta rautatievitsistä. Miksi Pendolinon aikataulunmukainen sarjamerkkikirjain on S? Vastaus kuuluu kemian tieteenalaan.

Valon heijastuminen toi päivänsankarille Mondrianin tai Pollockin taulun (keski-ikkuna on reaalimaailmassa ehjä, mutta siihen heijastuu kuvataiteellinen vaahtera.)

3 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Hehhehhee :D Tuollaisten vitsien ei voi kuin polkea maata ja miettiä, miksen minä keksinyt tuota :D

Panu kirjoitti...

Vanhana kemistinä tietysti oivallan tuon vitsin. Mutta tässä kohtaa pitääkin muistella Pahkasika-vainaan pendolinovitsisivua, jossa kauden parhaaksi rautatieaiheiseksi vitsiksi veikattiin lausetta "Pendolino ajoi korjaamon ohi".

Viime jouluna itse asiassa odottamani pendolino hajosi matkalla Tampereelle, ja jouduin odottamaan korvaavaa junayhteyttä tuntikausia. Tyttöystäväni oli hyvin huolissaan, kun minua ei kuulunut Vaasaan ennen kuin aamuyöllä.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Mikähän niissä Pendoissa on, kun parin kuulemani mukaan melko viattoman vuoden jälkeen ovat taas innostuneet kiukuttelemaan. Välimerellinen temperamentti?

Panu, ettei vain olisi ollut Viialan kunnan paikkeille sammahtanut Pendo? Semmoisen tapauksen muistan viime joulun aluspäiviltä, ja jokunen täkäläisistä rautatieharrastajista taisi käydä ikuistamassakin, kun Pendolinolla oli pysähdys Viialassa.