maanantaina, maaliskuuta 27, 2006


Brändätyt


Töissä oli hiljainen päivä puhelimen osalta. Iltapäivällä se soi, ja kun linjan vastakkaisessa päässä kerrottiin soitettavan eduskunnasta, ehdin jo hetken odottaa jotakin mielenkiintoista. Mutta kysymys olikin väärästä numerosta eli yhtä numeroa vaille saman puhelinnumeron takaa löytyvän kollegan opiskelijoilleen varaamasta taloteknisten tilojen esittelykierroksesta.

Illan tullen lähdettiin hetkeksi aikaa suksille. Tämä talvi on ollut hyvä ulkoilutalvi. Hiihtämällä on tullut taitettua matkaa enemmän kuin minään muuna tämän vuosikymmenen talvena. Ulkoilumielessä olen varmaankin enemmän talvi-ihminen kuin muiden vuodenaikojen ystävä. Niinpä kevään väistämätön saapuminen tuntuu hiukan haikealta. Lähipäivien räntäsade-ennusteet muistuttavat, mihin vuodenaikaan ollaan siirtymässä.

Monessa blogissa listataan viittä kotitaloudesta löytyvää suosikkituotetta. Koska blogien yksi päätarkoitus on tehdä yksityisestä julkista ja siten myös omista kulutustottumuksista jamesbond-maailman brändejä, osallistutaan mukaan:

Risella-riisiä. Pitäähän maailman tärkeintä viljakasvia löytyä maailmankylän takamaidenkin torpasta.

Koskivaaran nauloja. Ne ovat halpoja ja kestävät suoristamisen eli ovat myös uusiokäytettävissä vanhaan hyvään tapaan.

Simon Levelt - luomuteetä. Sitä saa kotikylän osuuskaupasta kahtena eri makuna, jotka molemmat ovat hyviä. Suuresta maailmasta, kuten Tampereelta, makuja löytyisi enemmänkin. Mutta kaksi on jo paljon.

Pomagro-tomaattimurskaa. Luomua tämäkin. Vaan eipä taida olla luomullisempaa tapaa nauttia tomaatteja kuin kasvattaa niitä liiterin seinustalla. Ei se kevään ja kesän tulo niin ikävä asia taidakaan olla, kun tarkemmin miettii.

Ja kun on naulattu ja naputettu sekä syöty ja juotu, pitää harjata hampaat. Siksi kylpyhuoneesta löytyy Oxygenol-hammastahnaa.

Ei kommentteja: