lauantaina, tammikuuta 07, 2006


Memento mori


Joulukuusen riisuminen koristeista kävi nopeammin kuin koristaminen kaksi viikkoa sitten. Ulkona nakuttelin vesurilla niin että oksat pois ja sitten sahalla pätkiksi. Vielä kerran, arvatenkin jossakin talven ja kevään rajapinnassa, kuusi pääsee takaisin sisään. Silloin se lienee riittävän kuiva pala(a)maan luonnon kiertokulkuun uunin kautta.

Kyntteliköt ja pyrstötähti valaiskoot vielä nuutinpäivään. Ehkä mautonta, mutta tammikuun yöt eivät ole yhtään liian lyhyitä tai valoisia.

Soivatko kellot myös huumoriblogeille? Mihin niitä enää tarvitaan, kun niiden kaikkien ilmeinen esikuva on yhdessä persoonassaan muuttanut Blogistaniin.

2 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Kas, Heikuran Pasilla oma show. Enpä ole moneen kuukauteen kuunnellut Alivaltiosihteeriä, ja 2005 oli ensimmäinen vuosi pitkään aikaan, kun en ostanut Alivaltiosihteerin vuosikirjaa, en edes muista nähneeni sitä mistään.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Nuo veijarit ovat varmaankin iskeneet kultasuoneen. Ainakin Frangen ja Heikura tuntuvat olevan varsin monessa mukana. Eikä aivan vähäinen ansio sekään, että kolmikko on luultavasti tullut määritelleeksi huumori-käsitteen sisällön 1960-luvun lopulta 1980-luvulle syntyneille ikäluokille samaan tapaan kuin Spede vähän vanhemmille.