sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007


T-paidassa maaliskuussa


Kiireiset arki-illat jättivät pyhäaamun työksi uuden kirjahyllyn kasaamisen. Helppoa ja nopeaa se oli kahteen pekkaan. Mutta huonekaluliikkeeseen tulee vielä asiaa. Muuten mainiossa tuotteessa yksi lasiovi oli sekundaa. Ja pari lisäelementtiäkin vielä tarvittaisiin, kun huoneessa tilaa on.

Iltapäivällä kuusiaidan pätkä sai elämänsä ensimmäisen lyhennysleikkauksen. Puolisoni kanssa emme ole kovin pitkiä ihmisiä, ja latvat uhkasivat jo edellisen vuoden aikana kohota parturoijien ulottumattomiin. Nyt ne katkottiin sopivalle hoitokorkeudelle. Voimasakset vielä purivat, eikä sahaa tarvittu. Samalla teimme tuuhennusleikkauksen puolittamalla uudet kasvannaiset. Tämä hoitotoimi on aikaisempina vuosina tehnyt tehtävänsä hyvin, mutta olisi ollut hyvä aloittaa se vuoden tai pari aiemmin.

Puolisoni lähti illaksi työn puolesta Tampereelle kirkkonäytelmää katsomaan. Arvattavasti mielenkiintoinen aihe. Linja-auto lähti kotikirkolta. Samalla kyytireissulla ajattelin käydä pesettämässä auton, mutta kylän ainoaan autonpesukoneeseen oli kymmenen asiakasta jonossa edellä. Vaihtoehtosuunnitelma voisi olla treeneihin lähteminen etuajassa ja jonkin tehtaanpiippujen juurella sijaitsevan huoltoaseman kokeileminen. Tai hiljaisemman arki-illan odottaminen.

Korkeasta ajasta aidanleikkuulle ja maaliskuiseksi erikoisesta säätilasta kertoo, että illansuussa pihalla tarkeni parturoida oman kaljunsa t-paita päällä.

Ei kommentteja: