lauantaina, elokuuta 26, 2006


Elolauantai


Kovin usein en ole ratsiaan päätynyt, mutta tänä aamuna kylän keskustassa sellainen osui matkalle. Ajokortista ja rekisteriotteesta pystyin tarjoamaan vain jälkimmäisen, kun ensinpyydetty lojui eteisen hyllyllä. Noloa, vaikka poliisi toki löysi asianmukaiset tiedot Tetransa avulla.

Alunperin oli tarkoitus lähteä käymään Hämeenlinnassa, mutta kaivattu liike ilmoitti olevansa kiinni kesälauantaisin. Pisteet heille, onhan kuluttamisen mahdollisuuksia tarjolla muutenkin vähintään tarpeeksi. Tampere oli kakkosvaihtoehtona, mutta kotipiha houkutti lopulta enemmän. Ruohonleikkuri on kesken kauden saanut levätä pari kuukautta kuivuuden vuoksi, mutta oli valmis tositoimiin yhdellä nykäisyllä. Punasipulit päätyivät kuivumaan ilta-aurinkoon, ja viimeiset maassa olleet tavalliset suoraan kattilaan. Päivällisen rakennusaineista pääosa kotipihasta.

Se, että kerrostalokyttääjien tai salakuuntelijoiden tai mitä ovatkaan, blogi on noussut salaman lailla blogilistan kärkeen, kertonee jotain nykyisestä blogiyhteisöstä eli lukija- ja kirjoittajakunnasta. Erektuslainen yhteisöllisyyskäsite taitaa - mielestäni valitettavasti - tässä kohden ottaa pistevoiton maalaisesta yhteisöllisyyskäsitteestä. Arvelen, että keltaisen lehdistön ja muiden kansan sirkushuvittajien hyökkäykset blogiskeneä vastaan voimistuvat lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja: