perjantaina, huhtikuuta 21, 2006


Mikä on nörttien suosikkilaji talvella? - Urling


Kotiin päästiin kunnialla. On hyvä, että ei tarvitse ammatikseen hääriä kasaan seminaareja. Nyt kun harrastelijamaisuuttakin vähän sallitaan.

Eihän seuraava seminaaripuuhastelu ole kuin vasta maanantaina. Omalla työmaalla tosin.

Junaa ei tarvinnut jäädä odottelemaan, kun Petteri kaipasi juttukaveria ja tarjosi kyydin Tampereelle saakka. Kiitokset. Haluaisin samanlaisen autonavigaattorin kuin hänellä. Selvällä suomenkielellä ajo-ohjeita antava laite oli juuri sellainen, jollaista reilut 20 vuotta sitten Ritari Ässää katsellessa ei osannut odottaa aivan näin lähitulevaisuudessa realisoituvaksi. Laite, joka neuvoo "200 metrin päässä siirry oikeanpuoleiselle kaistalle" voisi tehdä minustakin kaupunkiajokelpoisen. Toisaalta vielä enemmän haluaisin uuden auton.

Puolisonikin tuli poikkeamaan Tampereella, ja kävimme Rossossa pizzalla ja oluella. Asemalla ostimme Tampin. Kaupan päälle sai hienon penaalin.

Kotimatkalla samassa vaunussa bongasin Jussin. Hän pitää edelleen kunnossa tamperelaisten tietokoneita. Oli hassua huomata, että edellisestä juttelukerrasta atk-fakiirin kanssa oli jo kolme vuotta.

Ei kommentteja: