lauantaina, helmikuuta 11, 2006


Seminaaripäivä
Lauantaipäivälle olisi voinut olla muutakin käyttöä, mutta Hattulan kunnassa se tuli vietettyä. Pseudonostalgisesti kysyin linja-autonkuljettajalta, onko vanhan sotkun tienhaaran lähellä vielä pysäkki. Oli siellä. Vaikka harvalle se enää minunkaan aikanani oli sotku. Olihan kahdeksankymmenluvulla citykulttuuri voimissaan ja sitä myötä sode yleinen termi Hämeen ytimessäkin.

Diplomi-insinöörit, insinöörit, maisterit ja upseerit luennoivat. Päivän isäntänä komensi P. Thomenius (joka muuten on Suomen Sotilas -lehdessä jo pitkään käynyt mielenkiintoista keskustelua A. Lapin, toisen ilmatorjunnan asiantuntijan, kanssa monista maallikolle mielenkiintoisista teknillisistä kysymyksistä).

Vaakunasalissa kuultiin paljon siitä, mikä on nyt in ja mikä on nyt out.

Seminaarin jälkeen julkista kulkuneuvoa odottava vietti aikaansa sot... sodessa havainnoiden muun muassa ilmoituksen "Netin varaukset tehdään kassan kautta" (tai suunnilleen niin). Nyt tiedettäneen, että jos "vanhan soden" kassalla on kiirettä, hidastuu ehkä jotain enemmänkin ;-) Paluupysäkeiltä kyytiin nousseiden enemmistöllä oli musta karvaräyhä.

Takaisin matkustettaessa kuljettaja vaihtui linja-autoasemalla. Vuorosta jäänyt toivotti kaikille hyvää viikonloppua.

Ei kommentteja: