lauantaina, maaliskuuta 28, 2009


Ei vielä takatalvi


Päivä meni opinnoille Tampereen Linnassa. Luentosarja johdatukssta organisaatioteorian ja johtamiseen on hyvä, ja tänään oma vireystilakin aiheen ansaitsema toisin kuin eilisiltana. Ruokalassa kasviksia ja riisiä ja Punaisen Ristin kuulumisia.

Talossa oli samaan aikaan käynnissä myös Amnesty Internationalin seminaari. Olivat laittaneet näytille asiallista julistetaidetta. Amnestyn jäsen en ole, mutta joskus aikaa sitten tulin ostaneeksi kannatuksen vuoksi järjestön rintanapin. Pidin sitä reppuni kyljessä, ja sitä perua se sattui tulemaan mukaan, kun lähdin ensimmäisiin kertausharjoituksiini. Piruuttani siirsin merkin sotaväen tarjoaman repun kylkeen. Oranssi "badge" herätti niissä olosuhteissa hilpeyttä. Soveliasta tai sitten ei, vakavalla ja tärkeällä asialla tuokin järjestö on.

Päivän mittaan raskas räntäinen lumisade otti taivaan kirkkaalta aamulta. Takatalveksi ei oikein voi sanoa, kun kevät ei ole ehtinyt pitkälle. Saunalenkille ei huvittanut lähteä suksilla. Päätettiin mennä pitkästä aikaa kuntosalille. Hyvän hiihtokauden jälkeen rauta ei tuntunut raskaalta, mutta homman periaate sitäkin enemmän. Lämmin eikä niin raikaskaan ilma, ja mäkien sijasta vaihtelua vain metrit laitteesta toiselle.

Nyt sammutetaan valot Earth hourin ajaksi. Lieneekö mainoskampanjointiin käytetty enemmän energiaa kuin mitä sen innoittamana säästetään, mutta on mukavaa ajatella tukevansa tulevienkin vuosien talvisia kelejä. Katuvaloja eivät näemmä ainakaan näillä kulmin sammuta.

Ei kommentteja: