perjantaina, heinäkuuta 06, 2007


Ostoksia


Viime kesän ikkunanpokaurakan ikävin vaihe oli teippausten poisto. Siinä kului kynsiä ja asetonia. Nyt ei niin käynyt. Jopa etelään antavista kuistin ikkunoista uusi teippi lähti siististi ja helposti. Jossakin lehdessä - lieneekö ollut Tekniikan Maailma - keväällä näkemäni mainos innosti kysäisemään paikallisesta värikaupasta uutta sinistä liian kovaa tarttumattomaksi mainostettua maalarinteippiä, ja mainoksen lupaukset se lunasti. Kip-merkkistä saksalaistuotetta uskaltaa suositella ainakin kotimaalareille.

Päivä meni Tampereella ja Lempäälässä lähinnä alennusmyyntivaatteita tutkaillessa. Jotain pienempää ulkoiluharrasteisiin soveltuvaa löytyikin. Osuusliikkeen automarketista muutakin, halpoja tomaatteja ja ruisleipää sekä reilua kahvia. Edellisviikolla Aamulehdessä surkuteltiin Kauppahallin vähentynyttä asiakasmäärää. Sielläkin käytiin, mutta vain katselemassa. Kauppahalleissa taitaa TPS:n kotikaupunki kukistaa Tapparan.

Lempäälän Ideaparkissa kävin ensimmäistä kertaa. Liikekeskus on ollut auki viime joulukuusta saakka, mutta minulla ei ole sinne asiaa ennen ollut. Iso on, ja tarjontaa löytyy joka lähtöön. Hyvässä kasvuvauhdissa - aika paljon kertonee se, että liikekeskuksen parkkipaikalta kunnan keskustaajamaan päin katsottaessa näkyi heti kaksi rakennusnosturia, kun esimerkiksi Valkeakoskella yksikin sellainen on huomionarvoinen näky - olevalle Lempäälälle liikekeskus on varmasti kannattava satsaus. Kritisoijiakin löytyy. Taannoin muuan kaavoitusammattilainen moitti sitä, miten Ideaparkin varjolla ajettiin läpi seutukaavan poikkeuksia, jollaisista muualla maakunnassa toimivat yritykset eivät voineet edes haaveilla.

Ei kommentteja: