keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2007


Edelleen langattomasti


Edelleen lyhyt päivitys varatieyhteyden takana. Tunnin verran taisin kuunnella Pakarista, Kuoppamäkeä ja kumppaneita. Operaattorin teknisen asiakaspalveluun päässä oli varsin fiksulta vaikuttava nuorimies lukuisine kytkentävaihtoehtoineen. Joutui kai hänkin hätyyttämään keltakuoristen mittarien kanssa piuhanvarrellajuoksijat. Internet-yhteyden vikailmoituksia on mukava soittaa lankapuhelimella. Tietyt vikavaihtoehdot jäävät heti pois. Mutta olisi hienoa, jos teleoperaattori ryhtyisi hyödyntämään vaikkapa paperitehtaan vianmääritysmenetelmiä.

Oli taas syytä kiskaista neljäjapuolihevosvoimainen käyntiin. En muista, että torpan nurmen parturointiväli kertaakaan tällä vuosituhannella olisi ollut viikko, kun on saavuttu heinäkuun puoliväliin. Oikein hyvä, että nurmi voi hyvin.

Keskiviikkona luvassa juhlapäivä.

2 kommenttia:

Tino Rossi kirjoitti...

Koitin soittaa Elisan puhelinpalveluun ystäväni puolesta. Hänen ADSL:sä ei ole auennut kuukauden odottamisesta huolimatta. Varauduin kaiutinpuhelimella ja oheistekemisellä vanhana jonotuskonkarina.

Vaan mitä vielä, "jonomme ovat täynnä, soittakaa uudestaan, tuuttuut...." Eli en päässyt edes jonottamamaan! Sama juttu on ollut useampana päivänä. Laskun sentään osasivat lähettää vaikka bittiäkään ei ole vielä siirtynyt. Pitänee varmaan hiljalleen siirtyä toiselle palveluntarjoajalle, vaan huonoa palvelua taitaa olla kaikilla.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Kiitos, Tino, kun palautit maanpinnalle. Ei pidä valittaa jonottamista, kun pääsee sentään jonottamaan, ja on, mitä jonottaa :-)

Tänään oli vikakin saatu kuntoon, ja olivat tekemästään korjauksesta tekstiviestinkin lähettäneet. Tosin ei siinä kerrottu, mikä oli ollut vikana.