lauantaina, joulukuuta 16, 2006


Nenä kirjassa


Päivä on mennyt lähinnä kunnallisalan tenttikirjojen parissa. Vilma on viihtynyt lukukaverina. Välillä kissaneiti on kellahtanut kirjan päälle. Menisiköhän tieto perille paremmin tuolla tavalla? Koulutus ja koulutuspolitiikka 2000-luvulle -kirjan olen muistaakseni lukenut muutama vuosi sitten opetushallinnon tutkintoon, mutta kirjatiedon omaksumiskykyäni kuvaa hyvin se, että tuntuu kuin olisin opusta ensimmäistä kertaa lukemassa. Joku edellinen lukija on tehnyt runsaat korostukset tärkeinä pitämiinsä asioihin, oranssilla korostuskynällä vielä. Omat mielipiteetkin on lisätty. Ammattikorkeakoulujärjestelmästä kertovassa luvussa lauseen "ammattikorkeakoulujen opetus on tieteellispohjaista, mutta käytännöllisesti suuntautunutta", viereen on kirjoitettu "whatever".

Iltapäivällä käytiin liikuntahallilla. Isossa salissa naiset pelasivat futsalia. Taisi olla turnaus menossa, kun joukkueita oli useampia ja kannustusjoukkoja paikalla. Kuntosalilla ei ollut tungosta. Taisi tulla yritettyä vähän liikaa kuntoon nähden. Huomenna voi olla paikat kipeänä.

Ilkka soitti saaneensa tilatut sotaväen kuorma-autoista kertovat kirjat, mutta ensin ajattelin noutaa omani vasta huomenna, jotta malttaisin pitäytyä toisen oppikirjan parissa rakennuslain mukaisissa osallistumismenettelyissä. Kiusaus voitti, ja sali- ja kauppareissulla poikkesin kirjan hakemassa. Mutta olenpa saanut pitäydyttyä rakennuslaissa.

Huomenna leivotaan pipareita.

Ei kommentteja: