maanantaina, joulukuuta 25, 2006


Joulukirkkoon


Aamulla ennen päivän nousua ajeltiin Sääksmäelle joulukirkkoon. Lieneekö viimeistä joulua ennen tytärseurakunnan yhdistymistä takaisin vanhaan emäseurakuntaan vai mitä, mutta myöhään tulleina jouduimme viidenteen riviin edestä päin. Hämäläiset täyttävät takaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Semmoista kysyisin että opiskeletko sinä siis? Yliopistossa? Saako kysyä ikääsi? Itse olen miettinyt opintojen uudelleen aloittamista mutta iän puolesta arveluttaa (35v), olenko jo liian wanha.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Opiskelen vain harrastemielessä Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen avoimessa yliopistossa tai kesäyliopistossa jotakin, mikä milloinkin sattuu kiinnostamaan. Joskus työhöni liittyvää (tällä hetkellä meneillään olevat kunnallisalan perusopinnot), joskus taas ei (viime kesän latinan kielen kurssit). Oikea opiskelija en siis ole.

Ikää minulla on 36. Luulen, että opiskelijoiden - niin harraste- kuin oikeidenkin - ikähaitari on hyvin laaja. Minusta tuntuu, että käytännönläheisten
"ammisaineiden", jollaiseksi lasken mm. kunnallisalan (samaten kuin tietojenkäsittelyopin ja vastaavan kaltaiset konkreetiset aineet), annit ovat parhaimmillaan, jos taustalla on jo työ -ja muuta elämänkokemusta.