sunnuntaina, toukokuuta 12, 2013

Kylvöviikonloppu

Talon kauniimpi asukas lähti lauantaiaamuna kaveriensa kanssa luontoretkelle hämeenkylmänkukkia jäljittämään, Minä valitsin toisella tavalla luonnonläheisen päivänviettotavan ja ryhdyin kotipihanurmen sammalsodassa kemialliseen vaiheeseen. Läheiseltä kauppapuutarhalta taannoin ostetut säkit tuli leviteltyä nurmelle, eikä riittänytkään.

Siispä pyhäaamuna käsikärryjen kanssa radan toiselle puolelle ja puutarhalle. Äitienpäivävierailuiden jälkeen kylvin viimeisen apulantasäkillisen kauniimman tehdessä kevätkylvöjä.

Eilen nautittiin oman kasvimaan ensi satoa salaatin mausteena, ruohosipulin muodossa. Tänään uuden satokauden valmistelujen jälkeen päivällinen tuli haettua pikaruokapaikasta moottoritien varresta. Asiakkaita oli paljon ja monilla kiire, mutta oli ikävä huomata, miten huonosti jotkut aikuisväestöön lukeutuvat käyttäytyivät henkilökuntaa kohtaan. Jos asiakkaita on paljon ja jono pitkä, vika ei ole asiakaspalvelijan. Tai jos liikehuoneiston järjestelmässä, sisustussuunnittelusta alkaen, on jotain vikaa, asiakaspalvelija ei ole oikea valituksen vastaanottaja.

Päivällispöytään tullut puhelu kertoi, että kotitallin rautatieharrastusrintamalla on ilmassa isomman puoleisia asioita.

Ei kommentteja: