keskiviikkona, elokuuta 03, 2011


Lisää kivitöitä


Päivän suunnitelmissa oli jatkaa pihakiveyksen tekemistä ja niin myös jatkettiin. Valmiiksi saatiin samoihin aikoihin, kun niittomurskain jyristeli maantien reunoja ja P 921 matkasi kohti Pieksämäkeä. Tosin on odotettavissa, että saumausta pitää korjailla seuraavien sateiden jälkeen, kun saumausaineena käyttämämme raekoon 0 ... 8 mm hiekka painuu koloihin. Hiekkaa tuli alkukesällä tilattua paikalliselta kuorma-autoilijalta sen verran runsaasti, että unohdimme suosiolla kivituhkasaumausaikeet. Hiekkakasan loppukin täytyisi saada hyötykäyttöön ennen syyssateita.

Laattakivien menekki oli koko lailla suunnitellun mukainen. Montaa asiallista kiveä ei jäänyt yli. Edelleen hämmästyttää ilmeisesti kaupan päällisiksi saamamme kuormalavallinen muurikivien - joita hankimme kasvimaan reunukseksi - ja laattakivien välimuotoa edustavaa kiviainesta. Ehkä sillekin keksitään käyttöä jonakin päivänä.

Työn valmistuttua mietitytti, oliko viime viikon kurssilla tehokkaasti kerrattu vartalon keskilinja pitänyt nostoissa ja kierroissa. Lihasten kipeydestä päätellen siitä tuli luistettua jo hiekan lapioinnissa. Toisaalta pitää tunnustaa, että juuri minkäänlaista lihaskuntoharjoittelua ei ole tullut tehtyä aikoihin.

Tämä on Bloggerin mukaan 2000. blogitekstini. Ei se paljon ole ahkeriin päivittäjiin verrattuna, varsinkin blogin ikä huomioiden, mutta onhan sitä Internetin täytettä vähän tullut tehtailtua.

Ei kommentteja: