sunnuntaina, huhtikuuta 10, 2005


Niintotanoinnääspäivää


En osaa ilmaista itseäni selkeästi. Ajattelin lopettaa bloggaamisen. Ajattelin, mutta en lopettanut. Ajatuskin kesti vain vähän aikaa.

Blogilistan kaupallistuminen ei minusta ole mikään ongelma. Listahan olisi voinut alunperin syntyäkin kaupallisena tuotteena, esimerkiksi jonkun operaattorin ylläpitämänä palveluna. Tosin en keksi, mitä taloudellista hyötyä blogeista voi olla, mutta jos Alexin firma sellaista on keksinyt, niin hyvä juttu. Toivottavasti kuitenkaan verkkopäiväkirjojen merkitystä ei aleta yliarvioida.

Ainakaan meidän Bloggeria tai vastaavan tyyppisiä valmispalveluita käyttävien ei ole kovin uskottavaa kritisoida listan kaupallistumista.

Viikonloppu on mennyt pääosin nukkuessa. Vilma vietti edellisyön ja suuren osan eilispäivää ulkona. Keväinen luonto tarjoaa kissalle virikkeitä, mutta pitkä poissaolo alkoi hieman huolestuttaa. Hiirestämällä tai linnustamalla se tuskin on aikaa viettänyt ruokahalusta päätellen.

Tänään tuli herättyä lähes arkipäiväisellä kellonlyömällä. Ehtii pestä koneellisen pyykkiä edullisen yösähkötariffin aikaan. Aamupäivän ohjelma on lyömättä lukkoon. Vaihtoehtoja on ainakin suksien laitto kesäsäilöön, haravointi ja kirkossakäynti.

Vaikka jo Messenius tiesi kotimaisen sivistyksen lähteneen Turusta ja sittemmin jääneen niille teilleen, tehdään Auran rannoilla arvokasta työtä bittien siirtoon liittyvän osaamisen juurruttamiseksi.

1 kommentti:

Marleena kirjoitti...

Olen iloinen, että tulit toisiin ajatuksiin. Tavallisuus on erilaisuutta vai oliko se toisin päin :-)

Sitä paitsi esim. Parppein peräänkuuluttama paikallisuus on yksi blogivalttikortti. Elämää on muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla.

"Ajattelin lopettaa" on hiukan eri kuin "ajattelin lopettamista", sanoo täti kielenhuoltaja täällä, heh.