torstaina, huhtikuuta 21, 2005


Lounastauolla


Kolme blogeihin eli verkkopäiväkirjoihin liittyvää seikkaa ihmetyttää syömätöntä lounasta sulatellessa ja taas yhtä kokousta odotellessa.

  1. Miksi kirjamuumiin osallistuvista moni näyttää haluavan mielikirjansa poltettavan? Tai sitten en ole ymmärtänyt jotain tuossa muumissa.

  2. Mistä johtuu, että kun haluaisin lukea Ilkka Kokkarisen verkkopäiväkirjaa, pääsen oman Blogger-käyttäjätilini aloitusikkunaan ja vielä sisäänkirjautuneena? Tiedän toki eläväni joidenkin asioiden osalta aika lailla erilaisessa objektiivisessa, subjektiivisessa, predikaattisessa, adverbiaalisessa, attribuuttisessa ja predikatiivisessa todellisuudessa kuin erektuslainen koulukunta, mutta tuo on jo hassua.

  3. Miksi kovien jätkien mielestä haircut-bloggaus on ihan lame ja asiabloggaus rulettaa?


Ja tuli vielä neljäskin. Pitäisikö muuttaa toukokuuksi Helsinkiin? Siellä muka pitäisi hypätä harva se päivä. Ja nyt tuli juuri kutsu ihmettelemään, kun vanha lähtee ja Citrix jää. Eikun toisinpäinkö se meni? Minusta kyllä tuntuu, että en hyppää joka toinen päivä Hesassa toukokuussakaan. Mutta se ei ole Citrixin vika.

2 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Minua on vaivannut myös kohta 2 viime yöstä lähtien. Sulje selain, avaa uudelleen ja yritä uudelleen.

Sitä en tiedä, mistä johtuu.

Marleena kirjoitti...

Huomasin tuon saman, että Firefoxilla eivät jotkut blogit (ei edes oma) aukea - vieläkään. Mutta kumma kyllä Mozillalla ja IE:llä ne toimivat ihan normaalisti.

Bloggerille vaan tietoa viasta.