tiistaina, lokakuuta 07, 2008


Valintaprosesseja


Olen ollut viime viikot hieman kiusallisessa tilanteessa sikäli, että tarjolla on ollut kaksi enemmän tai vähemmän uutta työtehtävää. Molemmat ovat hyviä, rehellisiä töitä. Valinta piti tehdä. Olin vaistoavinani joidenkin työtoverien toivoneen, että hakisin nimenomaan eri tehtävää kuin hain, jolloin pysyisin lähempänä tuttuja. Toisin tehneenä on välillä käynyt mielessä, tuliko petettyä kavereiden odotuksia.

Tänä iltana tulin valituksi siihen hommaan, jota ensisijaisesti hain. Nyt pitäisi sitten johtaa kuntayhtymän kehitystä ja vieläpä oikeaan suuntaan. Taidan aloittaa heti huomenissa etsimällä yleismittarin. Se on hyvä apuväline johtotehtävissä.

Vaikka en päätöksentekijä olekaan, katsoin korrektiksi poistua valtuustosalista virantäyttöpykälän ajaksi. Keskustelussa oli kuulemma varoitettu, että olen väärää sukupuolta. Ei siitä ongelmaa aikaiseksi saatu, ja valinnan olivat tehneet äänin 90-0.

Sitten tarvittaisiin yhteen kuntayhtymään hyvä aikuiskoulutusjohtaja. Voin luvata, että homma on haastava mutta palkitseva. Kiinnostuneita?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut valinrasi johdosta
t. Matti E

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitin toki valintaa, ei valinraa
sama

Sedis kirjoitti...

Hienoa! Menestystä uudessakin tehtävässä!

Hyvärinen J. kirjoitti...

Lämmin kiitos teille molemmille sivistyneille herroille!