lauantaina, syyskuuta 13, 2008


Keinovalon aikaan


Auton päivän kunniaksi autoiltiin vanhaa tietä Tampereelle osuuskaupan alennuspäiville. Harvemmin on automarketin parkkiruutuja nähty yhtä täysinä.

Asiakkaan kannalta olisi aika hienoa, jos ostoskärryjä olisi tarjolla kahta kokoa. Näitä nykyisiä, väliraskaan dieselveturin kokoisia, kärryjä olisi tarjolla suurperheitä ja muita kerralla paljon ostavia varten, mutta ohessa olisi parin-kolmenkymmenen vuoden takaista kokoluokkaa pienempää kuljetuskapasiteettia tarvitseville. Tosin ihmismassojen harjoittama kulutuksen oheiskäyttäytyminen ei taitaisi mahdollistaa kahden eri kokoluokan kärryjen toimivaa logistiikkaa.

Keittiön valaisuun tuli hankittua hehkulampunkorvaaja, jonka valmistaja lupaa ottavan tehoa vain viisi wattia, mutta valaisevan 25 watin hehkulampun verran.

Päivällinen tehtiin perunasta ja kotipihan antimista. Puolisoni totesi, että uusi valo jos mikä on oikeanlainen perunansyöjille.

Yötä vasten on jo syytä peitellä kasvilava ja muutama avomaan kasvi. Ainakin tomaatteja on vielä tulossa, jos kylmänsuojaukset pitävät.

Ei kommentteja: