perjantaina, syyskuuta 12, 2008


Ei onnistu melonta ei


Töissä vietettiin henkilöstöpäivää aamupäivä paperinmakuisissa, iltapäivä ulkoilullisissa merkeissä. Tehtävärata oli tyyliä sotaväki tai SPR:n kurssit. Lajit toki hieman erilaisia: jousiammuntaa, kanoottimelontaa, kyykkää ja sen sellaista.

Kanootti ei kulkenut sen paremmin kuin kajakki edelliskesänä. Vaatisi harjoittelua. Kyykkätaitoni - eli niiden puuttuminen - ovat häpeä puoliksi karjalaisten sukujuurieni vuoksi. Jousiammunta oli oikein hauskaa. Hyödynsin taiji-treeneissä paljon käytettyä "jousiampujan asentoa" (joka japanilaisperäisissä lajeissa tunnettaneen jigotai-nimellä), ja vaikka ase oli tietenkin meikäläinen pitkäjousi ja ampumatapa oli länsimainen, asento toimi varsin hyvin. Ensikertalaiseksi ainakin. Asiaa voisi vaikka ryhtyä harrastamaan enemmän.

Vaan flunssa ei tykännyt hyvää ulkoleikeistä. Joudun tarjoamaan päivänsankarille lupaamani ekologisen syntymäpäivälahjan toisella kertaa.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Melontatekniikka löytyy vain melomalla. Tiedän sen tikattuani Vanajaveden kapeikkoa siksakilla varsin monta ja turhauttavaa kertaa.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Niinhän se on, oikotietä osaamiseen ei ole. Onneksi, voisi kai ajatella?