maanantaina, heinäkuuta 04, 2005


Kesäinen maanantai


Auto sai leimansa. Jos viimeviikkoiset rengasostokset lasketaan mukaan, leiman hinnaksi tuli melko tarkkaan 600 euroa. Auton markkina-arvo lienee kaksinkertaistunut kerralla. Taannoin työmaalla käydessäni ja jarruletkuremontista kertoessani kollega ehti varoittaa täydellisestä jarruremontista, mikä sitten tulikin eteen, ja viranomaistoimintaa toteuttavan oikeushenkilön dynamometrin mukaan myös onnistui.

Katsastusasemalla toivoteltiin ensi kesänä tervetulleeksi uudelleen. Mutta autoliikkeiden web-sivuilla on tullut vierailtua vielä ahkerammin kuin keväällä.

Tulevan viikonlopun kuljetuskalusto tuli sovittua katsastusmatkalla. Tarjolla ollut nelivetoinen näytti allekirjoittaneen silmissä mallinimensä veroiselta, mutta matka-ajossa järkevämpi ja tilavampi tuli valinnaksi.

Kotikulman soraralli aloitettiin seinänvierusten täyttämisellä. Kasa tarjoaa tervehenkistä puuhastelua tulevillekin kesäpäiville, mutta tärkein eli seinänvierustat saivat iltapäivällä täytteensä.

Iltaruoka päätettiin grillata. Perunat maistuivat myös Vilmalle.

Hiirenmetsästyksen lomassa vegetarististakin ruokavaliota noudattava kissaneiti taitaa olla kulmakunnalla parinkin eri kollikissan kiinnostuksen kohteena. Siltä ainakin viimeyönä kuulosti. Vilma itse ei ollut hätistelemässä mouruajia muualle, kuten se joskus tekee, vaan kissanhäätö jäi meille. Olisi aika fiksua, jos ihmiset leikkauttaisivat kotikissaystävänsä.

Ei kommentteja: