lauantaina, lokakuuta 15, 2005


Tuuli toi syyskylmän


Aamupäivä meni pihalla viileässä tuulessa nauloja nyppiessä. Oviremontin jäljiltä jääneestä vanhasta puutavarasta syntyi polttopuuta ainakin yhdeksi lämmityskerraksi. Tarvitsevalle olisi tarjolla kaksi vanhaa ulko-ovea.

Puolisoni palattua töistä jolkottelimme kuntosalille. Lauantaiseen tapaan väkeä oli vähän: lisäksemme kaksi harmaapäistä miestä, tosissaan ottavalta vaikuttava nainen sekä sitkeä pyöräilijä lehtensä takana. Tämän torpan asukkaat eivät ole kovin pitkiä ihmisiä; tilastollisesti olemme ilmeisesti sukupuoltemme keskiarvoa - ja nuorten näyttäessä kurottavan vartensa puolesta yhä korkeammalle pian ilmeisesti hyvinkin alle keskiarvon. Tuntuu, että raudan nostelua harrastavat ovat paljon pidempiä, kun monen laitteen "satulaa" piti taas säätää lyhyemmälle käyttäjälle sopivaksi. Salilla toki oli lämmin, mutta kotiin palatessa taas kylmä.

Saunakaan ei oikein lämmittänyt. Ehkä takkatuli ja ihmisen tai kissan läheisyys auttaisivat. Täytyy yrittää houkutella ihminen tietokoneeltaan tai edes kissa ulkoa.

Ei kommentteja: