maanantaina, lokakuuta 03, 2005


Parempaan suuntaan


Aamu oli jo neljäs peräkkäinen, kun nieleminen ei ollut hauskaa ja kuumemittarin elohopea kipusi epäterveen puolelle. Siispä terveyskeskukseen. Sairaanhoitaja otti nielusta näytteen ja analysoi sen saman tien. Pikatestin mukaan sittenkin vain harvinaisen sitkeä virustauti. Joku putki lähti tarkempiin jatkotutkimuksiin. Kylläpä saakin täsmällistä hoitoa pikkukylän terveyskeskuksessa. Hyviä kokemuksia siitä on ennenkin ollut. Kaksi päivää käskettiin vielä viettää kotioloissa.

Pöpöt taisivat säikähtää, kun jo vilauteltiin toimenpiteiden mahdollisuutta. Nyt illalla voi nielaista irvistämättä.

Sedis ja kumppanit ovat laittaneet pystyyn Kronoblogin. Hyvä homma, mielenkiinnolla odotetaan, millaista sisältöä ammattihistorioitsijat tuottavat. Oikeastaan olisi historian laajuuden vuoksi hyvä, mitä isompi joukko kirjoittajia olisi. Sisällöstä tulisi monivivahteista, epätasaistakin, mutta toisaalta tekstiä tulisi tarjolle erilaisiin tarpeisiin. Arvelen, että potentiaalisia lukijoita kiinnostavat historiassa mitä moninaisimmat asiat nippelitiedoista filosofioihin ja tutkimusmetodeista lähitieteisiin. Historian harrastaja toivottaa uudelle blogille onnea.

1 kommentti:

Jari Sedergren kirjoitti...

Kiitän tekijäjoukon puolesta. Aloitus on ollut vauhdikas. Näitä toiveita on mukava kuulla.

Amerikkalaisissa historiablogeissa on kymmenenkin tekijää, se voi olla jossakin vaiheessa maksimi, sillä blogeissa mahtuu päällimmäiseksi vain yksi juttu.

Voi tulla rytmitysongelmia.