maanantaina, heinäkuuta 13, 2009


Uutta väkeä taloon


Kesäsadepäivä muistutti, että olin tullut laiminlyöneeksi viimesyksyisiä pihatöitä. Sademittari kertoi päivän aikana sataneen 13 litraa neliömetriä kohden, ja ulkorakennuksen vesikourut alkoivat uittaa yli. Ei muuta kuin sadetakki päällä tikapuille kaivamaan vanhat puunlehdet pois kouruista.

Puolisollani oli iltaisen Kylmäkosken reissunsa tuomisina kaksi uutta perheenjäsentä. Kissaveljekset ovat syntyneet toukokuun alussa Kylmäkosken vanhalla rautatieasemalla, joten muutto ratakilometriltä 159,908 ratakilometrin 150,449 vaiheille ei tuone suuria muutoksia eläinlasten äänimaisemaan. Emoa taitaa olla vähän ikävä.Jotta päästäisiin viettämään kissanristiäisiä, pitäisi näille kavereille keksiä nimet. Jaakob ja Eesau? Romulus ja Remus? Matti ja Teppo? Mooses ja Aaron? Chico ja Harpo? Castor ja Pollux? Kyrillos ja Metodios? Eerik ja Juhana? Jaakob ja Johannes? Olaus ja Johannes? Mauno ja Eino? Jakob ja Wilhelm? Jouko ja Kosti? Magnus ja Ferdinand? Eino ja Jukka? Pekka ja Arttu? Carl ja Oscar? Paolo jaVittorio?

5 kommenttia:

Jussi Kallioniemi kirjoitti...

Meillä oli kotona tuommoinen soranvärinen kissa tai kaksi kappaletta tuommoisia. Toisen nimi oli pilli ja toisen pulla : D Komeita veitikoita ovat kyllä.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Morjens Jussi!

Pilli ja Pulla kuulostavat varsin hyviltä nimiltä sen värisille kissoille :) Näistä veijareista vain puolet täyttää väriehdon, joten mietittävää vielä on.

Jenni kirjoitti...

Vekka ja Pekola:D

Hyvärinen J. kirjoitti...

Jenni, kiitos hyvästä ehdotuksesta! Mutta jos ne sitten innostuvat linja-autoliikenteen harjoittamisesta? Ylttäisivätkö täysikasvuisenkaan kollipojan tassut kuskinpenkiltä rattiin ja polkimille?

Jenni kirjoitti...

Tuota aina mietin, kun katselin meidän Hiski Peltoniemeä. Tuumimme, että kyllä siitä varmasti tulisi vaikkapa kuorma-auton kuljettaja, jos sen käpälät yltäisivät samanaikaisesti rattiin ja polkimille:D Nykyinen ammattinsa on tuholaistorjunta eräällä autosähköliikkeellä. Hän hoitaa menestyksekkäästi tointa ja on ottanut uuden kutsumanimen, joka kuulemma on Kalle Konsultti.

Hauskasti kulkee ajatus samaa raidetta.