keskiviikkona, heinäkuuta 16, 2008


Tekstit vähissä


Olisi pitänyt kirjoittaa vaikka mitä. Mutta pyhä meni riidellessä papinperhanoiden kanssa eräällä verkkokeskustelupalstalla. Perään yö vahtiessa rantarosvoja.

Tämä viikko vietetään naapurikylän kansanopistolla henkeä ja ruumista eli taijia harjoitellen. Kotoa ei ole matkaa kuin peninkulma suuntaansa, joten kesäkurssin osalta majoitus tulee edulliseksi. Kelit ovat suosineet polkupyörällä kulkemista.

Päivät ovat pitkänpuoleisia, ja treenitunteja tulee runsaasti. Vaikka laji - tai ainakaan harjoitusmenetelmät - ei ole millään tavoin raskasta, illalla uni maittaa hyvin.

2 kommenttia:

Tino Rossi kirjoitti...

Teologisilla keskustelupalstoilla saa kyllä tuhlatuksi vaikka koko elämänsä, aikoinaan pilasin monta iltaa vääntämällä änkyröiden kanssa virtuaalikättä usko&rukous.netissä.

Pitäisi osata jättää toisten pöyristyttävät mielipiteet rauhaan mutta niin vain on pakko aina oikaista kun lukee jotain aivan hurjaa. Mitään kehitystä ja diskurssia siitä ei seuraa, onpahan vain jokusen minuutin sellainen "sainpas sanottua" olo.

Onneksi nyt olen eheytynyt ja jättänyt jääräpäät yllyttämään toisiaan, lyökööt yli keskenään, ei kuulu mulle :)

Hyvärinen J. kirjoitti...

Sitä se tahtoo olla. Tosin olen onnistunut pääsemään sellaiseenkin keskusteluun, jossa omia (ehkä jyrkkiä ja änkyröitäkin) kantoja perustellaan alkuperäislähteillä ja tieteellisellä tutkimuksella. Sellainen on hyvin kiinnostavaa ainakin historian ystävälle. Tosin siinä tilanteessa ei välttämättä keskustella kovin suurista linjoista, vaan viilataan jotakin pilkkua.