torstaina, huhtikuuta 03, 2008


Äijyys koetuksella?


Eilen kävin lähes pakon sanelemana kenkäkaupassa, josta poistuin pankkitili kahta kenkäparia köyhempänä. Enpä ole ennen ostanut kaksia kerralla.

Kenkäkaupasta kansalaisopiston kurssille, jossa olin ainoa miespuolinen. Kurssin aihe oli kyllä karskimmasta päästä.

Elvytysohjeita muutettiin jo vuosia sitten, mutta vanha tapa on painunut liian syvälle mieleen. Sitten viime kurssin on myös painelukohtaa vaihdettu. Enää ei etsitä processus xiphoideuksen alareunaa ja siitä kahta sormenleveyttä, vaan toimitaan suoraviivaisemmin.

Tätä menoa alan aamuisin ajaa partaani pienemmällä kirveellä. Mihin tämä vielä johtaa? Ehkä hankin korvakorut ja kumisuikan ja yllätän toverit veturitallilla.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Äijyys on ominaisuus, joka koetellessa vain kirkastuu. Todelliset äijien äijät voivat esimerkiksi panna vaaleanpunaisen neuleen. Kyllä! Näin puhuvat kylillä.

Ei saatu vielä sponsorikierrosta pyörähtämään käyntiin, vaikka lupailin toista. Ensi viikolla. Ensi viikolla. Vielä on aikaa syksyyn.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Vaaleanpunainen neule? Se on kai nyt muotia. Tuossa taannoin niinsanotulla Saharan kentällä harjoitteli kaksi miesten jalkapalloporukkaa, joista toisella oli vaaleanpunainen T-paita verkkaritakin päällä ja toisella perinteinen neonkeltainen liivi.