lauantaina, marraskuuta 10, 2007


Loimaan kautta kotiin


Reilu vuosi sitten seminaarin huonetoverisähkömies ylisti ilmalämpöpumput aina kahteen kerrokseen saakka. Nyt hyttitoverisähkömies kehotti laskemaan eurot tarkkaan. Pumppua ei ole tullut hankittua, mutta toisaalta ei tämänkertainen lausuntokaan aikeita tyrmännyt.Seutukunnallisen näyttötutkintoseminaarin anti oli hyvä. Paperityön tuotoksia syntyi niin teollisuuden kuin valtionhallinnonkin tarpeisiin.

Lauantai-iltapäivänä maan toiseksi vanhimman risteysaseman kupeessa tehty hyvä päätös oli valita Esko liittohallitukseen. Oikea mies oikeaan paikkaan. Menestystä! (Samaten liitolle kiitos luottamuksesta saada toimia edelleen tilintarkastajana. Kaksinkertainen kirjanpito, yksinkertainen tilintarkastaja ja miten se menee...)

Samaisena iltapäivänä maan kolmanneksi vanhimman risteysaseman kupeessa tehty hyvä päätös oli lähteä saunalenkille. Pimeni soratielle tultaessa. Vastaan tuli autoja ja kaivinkoneita, joten heijastinliivien päälle pukeminen ei osoittautunut huonoksi ratkaisuksi.

Hakiessani liiteristä klapeja takkaan hämmästyin, kun kello oli niin vähän. Monena kesälauantaina olen tuohon aikaan, ehtookellojen aloittaessa, nostanut polkupyörän veturitallin telineestä ja lähtenyt kotiin päin.

Ei kommentteja: