tiistaina, elokuuta 16, 2005


Blogikatsaus syventymättä


Piti kirjoittaa jostakin, mutta puolen vuorokauden mittaiset työpäivät latistavat innostuksen.

Blogistanin sato kypsyy vauhdilla, ja kommentoitavaa riittäisi niiltäkin tiimoilta Maalaisen ja Erinlaisten ekoaktivismiparodioista Illuusian, Raunon ja kumppaneiden pystyyn laittamaan flamesodanpoikaseen tuolla sivummalla (mitä minäkin sivummasta puhun, kun listan uudistumisen ja ennen kaikkea uusien hyvien kirjoittajien myötä olen itse päätynyt syvälle marginaaliin).

Mutta täydennetäänpä omalta osalta Blogisanomien hienoa työtä toistaiseksi vähemmän tunnettujen kirjoitusten esiin nostamisessa ja todetaan mielenkiinnolla, että mehiläistarhauksesta kirjoitetaan ainakin Mehiläisiä & hunajaa -blogissa.

1 kommentti:

illuusia kirjoitti...

Tattista, että olet huomannut meikäläisen kirjoitukset! Sinulla oli hieno puheenvuorokommentti blogissani muutama päivä sitten. Minun piti kiittää siitä erikseen silloin heti, mutta leimahtaneen taistelun tuoksinassa unohdin kehua kannanottoasi. Arvostin sitä suuresti ja olin kyllä lopulta samaa mieltä siinä, että eihän se nyt oikeasti ole insinöörien vika, että blogimaailmassa tunnutaan usein arvostavan liiaksi teknistä kikkailua ja ns. kylmiä arvoja. Toki syyt lienevät syvemmällä.

PS Mehiläisenhoidosta en tiedä mitään, mutta seuraan jatkossa blogiasi, koska osasit kirjoittaa niin kypsästi ja kokoavasti.