perjantaina, elokuuta 01, 2014TET-viikko

Viiden viikon kesäloma oli vähän turhan pitkä, kun moiseen ei ole tottunut. Tuntuma työhön katosi tehokkaasti. Voi sillä olla myönteisiäkin vaikutuksia. Yhtä kaikki, kuluva viikko on ollut työelämääntutustumisviikko.

Parina iltana on tullut käytyä etsimässä polkupyöräsuunnistuksen rasteja. Tiistaina poljettiin Lontilan suunnalla kohti Hämeenlinnan rajaa ja tänään Viialassa. Enää yksi rasti puuttuu, mutta se säästetään huomiseksi.

Oli aikomus polkaista takaisin kotikylään pääradan varressa kulkevaa huoltotietä. En sano, että eksyimme... Mutta paluureitiksi valikoitui metsäpolku, jonka linjaa on joskus talvisin hiihdetty. Pääasia, että ei tarvinnut ajaa takaisin tylsää asfalttitietä.


Tuli oikeastaan ensimmäistä kertaa testatuksi Helkamien maasto-ominaisuuksia, vaikka pyörät ovat olleet meillä vuosia. Hybrideiksi tuon kaltaisia pyöriä kutsutaan, ja niillä sanotaan pärjäävän niin taajamassa, eri pintaisilla maanteillä kuin metsäpoluilla. Ei voi kiistää. Ajoura olisi ollut maastopyöräilyä harrastavan mielestä varmasti hyvin helppo, mutta ensikertalaisille hyvin hauska. Eilisen sateista huolimatta mutaakaan ei ollut liikaa.

Ei kommentteja: