torstaina, toukokuuta 17, 2012Kotiseutupyöräilemässä


Kauppa-, rautatieasema- ja veturitallireissuja pidempien matkojen pyöräilykauteen ei seitsemän kirkon lenkki ollut taaskaan pehmein laskeutuminen. Rovastikunnan lähetystyön hyväksi järjestetty lenkki ajettiin jo 30:tta kertaa.

Tänä helatorstaina puolisollanikaan ei ollut työvelvoitteita, joten kahden pyörän ohjaustangot suunnattiin vähän ennen aamuseitsemää kohti Urjalaa. Lenkin pisin yhtäjaksoinen osuus, vajaat 30 kilometriä, tuli siten poljettua heti aluksi. Varhaisella lähtöajalla pyrimme ehtimään ennen tuulta ja sadetta, ja hyvin se onnistuikin. Sen vähän vähän Urjalan ja Kylmäkosken välillä kastuttiin, lämpenevä aamu ja ajoviima kuivasi ennen Viialaa. Viialasta jatkettiin Metsäkansan kautta Valkeakoskelle ja sieltä Sääksmäen kautta kotiin. Matka-arvio on noin 90 kilometriä. Matkamittaria ei pyörissämme ole, eikä GPS-pohjaisia matkanlaskijoitakaan tullut mukaan otettua.

Täytyy myöntää, että loppumatkasta väsytti. Ja saunan ja valkosipuliperunoiden jälkeen vasta väsyttikin. Voisikohan sen laittaa vielä vaikka viimeviikkoisen flunssan tiliin?

Ei kommentteja: