torstaina, joulukuuta 13, 2007


Valokuvatorstain kiire


Valokuvatorstai-blogissa on tänään ollut kiire.

Palokunnan savusukeltajilla on työssään kiire. Tässä tosin vain harjoitellaan.

4 kommenttia:

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Se on vähän niin kuin pakko pitää kiirettä. Savu karkaa niin helposti jos raottaa ovea.

Tietokoneestani tuli kerran harmaata savua, läksin hakemaan pulloa että otan näytteen jotta tiedän ostaa kaupasta samanlaista tilalle.
Kun palasin, savu oli hävinnyt ja mylly mykistynyt lopullisesti. Sitä savua ei kuulemma ollut enää myynnissä. Se selvisi sitten jälkeenpäin.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Näin se on.

Siksi ei enää ole höyryvetureitakaan. Ne sauhuttivat niin monta vuosikymmentä, että viimein savu loppui niiden savusäiliöstä (iso pönttö nokalla). 1970-luvulla ei enää osattu valmistaa samanlaista savua tilalle ja piti laittaa veturit ensin varikoille ja sitten romuksi.

Tekniikan Maailma kertoo vähän väliä, että autojen kanssa on käymässä samoin.

http://helanes.blogit.kauppalehti.fi kirjoitti...

Tosi kiire. En näe mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Hellurei toveri!
Nyt on avattu uusi haastesivusto. Haasteet koostuvat aiheista josta olisi tarkoitus ottaa valokuva kahden viikon sisällä.

Sivuston tarkoituksena on, kuten muillakin haastesivustoilla, kertätä yhteen joukko saman harrastuksen omaavia ihmisiä, yhteisen harrastuksen kehitykseksi sekä rakentavien kommenttien saamikseksi ottamistaan kuvista.

Sivusto aloitti toimintansa vasta tänään, vaikkakin ideana tämä on pyörinyt kauan mielessäni. Toivottavasti tämä pieni ja vaatimaton sivusto nimeltään "inspiring picture" tulee saamaan tuulta siipiensä alle ja ihmiset tutustuisivat tutustumisen arvoisiin ihmisiin sivuston kautta.

Tervetuloa, jos ei muuta, niin ainakin kommenntia sivuille saa tulla antamaan :) !

http://www.freewebs.com/inspiringpicture

Onnea valokuvaushetkiisi!
<3 = Jonna, hiliputin@gmail.com