maanantaina, kesäkuuta 13, 2005


Sateen jälkeen


Aamulla sain puolisoltani kyydin linja-autolle. Mutta työpäivä oli alakuloinen. Arvasin sen etukäteen. Tuttuja kasvoja ei enää näkynyt luokassa. Siivoilin paikkoja ja purin viimeisten koesuoritusten jäljiltä olleita rakennelmia pois. Väsytti.

Sade kääntyi illalla pilvipoudaksi, ja pian on selkeää. Bloggaaminen onnistuu ikkunan vieressä iltakymmeneltä ilman sähkövaloa. Samoin puolisollani Pacmanin pelaaminen viereisessä huoneessa. Molemmat satumme pitämään elektronisten pelien klassikoista sen vähän, mitä peleistä yleensä pidämme. Oma suosikkini on Arkanoid. Space invaders (tai sen parinkymmenen vuoden takainen Spectravideo-klooni Spectron) on myös hauska. Siihen minulla taisi aikanaan olla jonkinlainen PC-emulaattorikin, jossa toki ei ollut samaa tunnelmaa kuin Asa-televisioon kytketyssä aidossa SVI 328:ssa. Puolisoni suosikkeihin kuuluu Tetris johdannaisineen. Mistäköhän sellaisia mahtaisi löytää Windows-PC:lle vapaalevitteisinä versioina?

Huomenna pitäisi käväistä pääkaupungissa.

Käyttöjärjestelmä on saanut päivityksensä ja haluaa käynnistää koneen uudelleen. Eiköhän tämä blogikin ole jo päivitetty.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vallan ernomasia java-pohjaisia puzzle-tyyppisiä pelejä löytyy ainakin Popcap Games-sivuilta. Esim. Bejeweled on vähän semmonen Tetris-henkinen, tavallaan.

Ja ontto olo on täälläkin, tyyliin "jaaha, koulu loppu - mitäs mää ny teen?" Kiitos vielä mainiosta opetuksesta.

Hyvärinen J. kirjoitti...

No tuoltahan niitä löytyy. Ja kuten tavallista, ratkaisu ongelmaan löytyi taas teidän porukan taholta.

Kiitokset vain sinnepäin hyvästä yhteistyöstä.