tiistaina, kesäkuuta 21, 2005


Kesäpäivänseisauksena on hyvä alkaa valmistautua talveen


Lämpimän ja tuulettomalta vaikuttavan aamun kunniaksi päätimme käydä rullailemassa Metsäkansan kirkolla pian kahvin jälkeen. Sauvat käsissä se kelpasi hiihtämisen mieleenpalauttamiseksi.

Iltapäivällä saatiin muutama kuutiometri klapeja pihamaalle. Tuoja kyseli museotoiminnan nykykuulumisia. Oli mukava kertoa vasta noudetusta 600 mm:n Move1:stä. Mutta Anita Hirvosesta emme jutelleet. Sylillinen kerrallaan klapit päätyivät pinoon liiteriin. Yhteistyö oli jälleen voimaa. Se oli tehokkaampaa ja järkevämpääkin liikuntaa kuin aamuinen rullaluistelulenkki.

Inter-1


Tekstintuottamisen vasta lopettanut Oulun mies oli monen mielestä varmasti kotimaisen blogimaailman miellyttävimpiä kirjoittajia, joka piti näkemyksensä ulkopuolisia kohtaan tasapainoisina myös kiivaita mielipiteitä herättäneissä kysymyksissä.

Jos tämän kaverin kanssa joskus tapaamme vaikka junia kuvaamassa, ei blogissa kirjoitetusta ole jäänyt mieleen ainakaan mitään kielteistä.

Inter-2


En tarkoita tätä kritiikiksi ketään kohtaan, koska odotusten mukaan toimiminen on yleensä toivottavaa lähimmäistä kohtaan. Mutta koska parikin blogilistan kärkipään kirjoittajaa on viime aikoina esiintynyt perinteisessä mediassa, kysyn että kun niinsanottu valtamedia kertoo blogimediasta, haluaako se käyttää blogimedian toteemeina omien tarkoitustensa mukaisia kirjoittajia ja muokata kansan mielikuvaa blogikirjoittamisesta itselleen edulliseen suuntaan?

Inter-3


Satahämäläinen paikallismedia onnistui viikonloppuyönä haastattelemaan hienoja miehiä, mutta samalla vääristämään sanottavan suuren yleisön kannalta todennäköisesti harmittomalla, mutta asioidentilan kannalta silti väärällä tavalla. Lauantaisen veturikuljetuksen suunta oli juuri toisinpäin.

Ei kommentteja: