lauantaina, maaliskuuta 02, 2013

Lauantain saldo: kokous, hiihtolenkki ja rikottu termos

Aamulla poikkesin pitkästä aikaa veturitallilla, kun piti noutaa tykötarpeita päivän toimiin. Paikalle sattui vieras kyselemään Lohjan vanhan rautatieaseman papereita, mutta mies joutui tällä erää lähtemään tyhjin käsin pois. Minulla ei ollut moisista hajuakaan, eikä aikataulu sallinut jäädä penkomaan arkistoa.

Museoveturiseuran vuosikokous kulttuuritalolla sujui tuttujen kaavojen mukaan. Paitsi että onnistuin särkemään yhden pumpputermoksen pudottamalla sen jäiselle pihalle. Piti keittää kokouspaikalla lisää kahvia, jotta saatiin juotava riittämään kokousväelle, jota oli saapunut läheltä ja kauempaakin paikalle ihan mukavasti.

Vahvistettiin tilinpäätökset ja toimintakertomukset, hallitus valittiin jatkamaan entisellä kokoonpanolla ja sovittiin kesän talkoopäivät ja työkohteet.

Illansuussa lähdettiin hiihtämään peltolenkkiä. Vaihteeksi hauskaa lähteä suksille melkein kotipihasta. Latu oli jäinen, mutta tasamaalla jaksoi tasatyönnöllä. Lumisateen alettua tuli pitoakin, mutta meno hidastui.

Ei kommentteja: