perjantaina, marraskuuta 09, 2012

Lehdenlukua

Jos hopeapajut olisivat vielä pihassa, viikolla olisi tullut paljon lehtiä. On tullut nytkin, mutta vain postilaatikkoon. Päivälehteä ei kesäsunnuntaihesarin jälkeen ole tilattu, kun yksi ja toinenkin maakunnan ajantasainen näkyy toistaiseksi operaattori- ja sähkölaskun hinnalla. Kai joku kasettimaksu kohta tietoliikenneyhteyteenkin ulotetaan.

Yksi laatikkoon pudonneista oli vanha kunnon Resiina. Jälleen erinomaisia artikkeleita ja uutisia. Viimeksi mainituissa oli surullinenkin joukossa.

Tasoristeys-palsta kilpailee tai ei kilpaile monien verkkopalstojen kanssa. Pitkälle 1990-luvulle saakka ajankohtaisimmatkin rautatiehavainnot julkistettiin vuosikvartaaleittain. Edelleen Tasoristeys täyttää tehtävänsä mainiosti. Ja jotkut säästelevätkin omiaan: onhan sitä ennenkin tuotettu aineistoa mieluummin Scienceen kuin oman kylän paikallislehteen.

Saako Tasoristeys-palstalta silti bongata vitsin? Aika kauas pitää helsinkiläisten ajella saadakseen joulu- tai hiihtoloma-autonsa junaan:

Helsingin päärautatieaseman autojenkuormaussillake on siirretty Kemijärvelle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Τhаnk you alѕo for taking time to leаѵe
an evаluаtion, it rеally helpѕ other peoρle tо makе thеiг e-cig purchasіng deсiѕion'! Glad to determine you identified a product that worked for you!

my web blog: green smoke Coupons