lauantaina, lokakuuta 13, 2012

Syksyn viimeinen talkoopäivä

Viikko oli täyteläinen. Työpäivän päälle maanantaina museohoitokunta, tiistaina kiinankurssi ja keskiviikkona yhdistyksen syyskokous. Torstaina käytiin lenkillä, joskaan se ei paljon keventänyt pikaruokaputkea.

Perjantain kokous Hämeenlinnassa oli lyhyt ja ytimekäs. Jäin kaupunkiin vaateostoksille. Usein en vaatekaupassa käy, mutta silloin kun käyn, niin mieluiten siellä. Sokoksen miestenvaateosastolla on erinomainen palvelu. Ja kun harvoin käy, tulee ehkä yliostettua kerralla: Prässihousut, irtotakki ja kaksi paitaa - suomalaisia merkkejä, mutta missä ties valmistettu.

Lauantai oli Museoveturiseuran talkoopäivä, viimeinen tältä vuodelta. Isoja asioita ei ollut tehtävänä. Partio lähti Tampereelle hakemaan tarjouksessa olleet lämpöpatterit omaksi. Kannettiin pihapenkit sisään. Rautatiemuseolta lainattu näyttely koottiin kasaan ja vietiin lämpimään. DV-100-veturin akut vietiin lähemmäs lämpöä. Ja ennen muuta pakattiin näyttely- ja myyntitavarat ensi viikonlopun pienoisrautatiepäiviä varten.

Tallilta lähdettiin jo iltapäivällä. Kotona mietintä, haetaanko kylältä pizzat vai pannaanko kotipihan perunoita uuniin. Päädyttiin jälkimmäiseen. Salaatti oli jo ostosessa, mukaan oliivia mutta ruohosipuli saatiin vielä pihamaalta.

Ei kommentteja: