lauantaina, maaliskuuta 31, 2012


Terveydenhoitoyrityksiä


Viikolla tuli nautittua kahteen otteeseen työterveyshuollon palveluista. Ja kahden rokotuspiikin verran myös. Ensin päivitettiin tetanus ja sitten ruiskutettiin twinrixin ensi erä. Jälkimmäinen ei kuulu yhteiskunnan maksamaan tarjontaan kuin pistämistyön osalta, ja varsinainen rokote piti itse noutaa apteekista. Ei se kovin kallista ollut. Eikä onneksi tarvinnut miettiä, mikä olisi ollut hintalappu, jos koko huoltosatsi edellisviikkoisesta laboratorioreissusta alkaen olisi pitänyt kustantaa itse. On taas yksi omakohtainen syy olla valittamatta veronmaksusta.

Talvi hupeni viikon mittaan yhä pienemmäksi. Viime yönä se tosin yritti paluuta, mutta aurinko vesitti revanssin päivän mittaan. Suksille ei ole viime sunnuntain jälkeen enää ole ollut asiaa. Hiihtämisen tilalle istumatyön vastineeksi avattiin viikolla hölkkä- ja kuntosalikausi. Hiihdossa molemmat lajit yhdistyvät aika hyvin, eikä kumpikaan ole yksinään niin hauskaa.

Muuten on hauskaa, että kevät etenee. Puolisoni on jo hyvän aikaa suunnitellut kotipihan kevätkylvöjä. Ovatpa niin ihmis- kuin kissa-asukkaatkin saaneet jo maistaa ikkunalla kasvanutta kevään ensimmäistä satoa: vihanneskrassia ja ohranversoja.

Ei kommentteja: